Aktuality

Deň otvorených dverí 2017

Začiatok Mesiaca úcty k starším sa v našom zariadení spája s Dňom otvorených dverí , ktorý sa tohto roku uskutočnil 04.10.2017. Naše pozvanie prijali pani primátorka Ing. Andrea Turčanová, viceprimátor Ing. Štefan Kužma, poslanci MsZ, PhDr. Mária Humeníková, vedúca odboru sociálnych služieb, a ďalší vzácni hostia.
Naším prijímateľom a priaznivcom sme pripravili pestrý kultúrny program, na ktorom vystúpili a popoludnie nám spríjemnili Folklórny súbor Kapušančan, speváčka Jana Tomko Ferenčíková, tanečná skupiny Linden Flowers s country tancami, tanečné centrum Grimmy, známa slovenská speváčka Katka Koščová, spevácky zbor Gaudeamus, Kapušanské richtaroše a samozrejme naša spevácka skupina Veselka. Srdečne ďakujeme. Mark Twain raz povedal: „Umenie starnúť spočíva v tom: urobiť z konca nášho života obdobie šťastia.“ Našim prijímateľom želáme ešte veľa šťastných rokov a svojou prácou sa budeme snažiť im k tomu prispieť.

Mgr. Valéria Callaghan
sociálna pracovníčka

Ísť späť

© 2024 Všetky práva vyhradené pre Zariadenie pre seniorov Náruč
Pokračujte výberom nastavení ochrany osobných údajov. Pre viac informácií si prečítajte naše zásady ochrany osobných údajov a zásady používania súborov cookies.